Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Honda Jazz

1.3 i-VTEC Comfort automaat Airco/Cruise/LM Velgen

Prijs
19.950
Vakgarage Autoservice Stellendam
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Al onze auto's worden standaard afgeleverd met ons basispakket, dit omvat. - Geldige apk keuring. - 40 puntencontrole volgens (Bovag puntencheck) - 12 maanden wettelijke garantie* Servicepakket (€ 795,-) - Minimaal 12 mnd. APK. - Afleveringsbeurt (volgens fabrieksschema). - Airco onderhoudsbeurt. - Distributiesnaar word vervangen indien deze binnen een jaar of 20000km aan vervanging toe is (meerprijs €150,-) - Tenaamstellingskosten. - Indien nodig een nieuw automattenset. - Poetsen. - Volle tank brandstof. - 12 maanden BOVAG Garantie* - Gratis vervangend vervoer bij garantie werkzaamheden. - Een jaar gratis complete Pechulp Europa. * Uitleg betreft de verschillen in garantie. - Wettelijke garantie geeft de consument het recht op een deugdelijk product. Het product moet aan de redelijke verwachtingen voldoen. - Bovag garantie is daar en tegen een en al duidelijkheid, bepaald door de Bovag, dit om de consument zekerheid te geven, maar nog belangrijker u word geholpen zodra er een discussie is op het gebied van garantie, ook als u zelf niet in het bezit bent van een rechtsbijstandverzekering. (dit is onze keus, gewoon goed!)

* De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is om contact op te nemen voor opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden. Aan de optielijst kan geen rechten worden ontleend.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions